Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave.
Ceny sú uvádzané v Eur /€/.
Jedlá sú zhotovené podľa receptúr technológie pokrmov a vlastnej kalkulácie.
Jedálny lístok zhotovil: Michal Hrabáč
Zoznam alergénov:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, ráž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie,
makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.
Pri zmene prílohy uvedenej v obednom menu účtujeme poplatok 0,40 €.